Top Tag

Det franske landskab er fuld af smuk natur og et udvalg af mad. En af de mest fængslende seværdigheder er et bryggeri i Provence.

Bryggerierne i dette område er let tilgængelige og giver mulighed for at nyde et glas vin eller øl på en typisk fransk måde. Et typisk besøg på bryggeriet inkluderer en forret som crostini, ost, brød og tapenade. Efter at have nydt disse lækre fødevarer kan du få en øl eller et glas vin med dit måltid i baren, før du fortsætter din dags aktiviteter.

I Frankrig er der mange vingårde, der giver mulighed for at besøge deres smagslokaler og nyde deres vine, før de tager dem hjem. I Provence er der også flere bryggerier, der giver denne slags oplevelser, så besøgende også kan nyde deres øl eller andre drikkevarer

Brygning er en af de mest udfordrende industrier at komme ind på.

Brygning er en af de mest udfordrende industrier at komme ind på grund af sin tekniske karakter. Det kræver en lang læringskurve, og det sidste, en ny brygger ønsker at gøre, er at investere al deres tid i at lære bryggekunsten. Men med AI -bistand kan bryggerier bruge mere tid på øl frem for at brygge.

Brygning er traditionelt udført af mennesker i århundreder. Indførelsen af automatisering i denne industri har ikke kun gjort den mere effektiv, men også skabt større konsistens i kvaliteten og smagen af øl, der produceres globalt. AI -skriveassistenter gør nu deres vej ind i denne branche ved at give indholdsskabere hjælp til at generere indholdsideer i stor skala

Hvad du behøver at vide om brygning som virksomhed

Der er en række faktorer at se på, når man skal beslutte, om et nyt forretningsselskab skal overvejes i brygningen. Når man overvejer succesen, er det vigtigt at tage hensyn til de tilgængelige ressourcer.

Selvom mange mennesker er interesserede i at starte et bryggeri, er der mange barrierer, der kan forhindre folk i at gøre det. For at sikre, at du har den rigtige viden og færdigheder, er det vigtigt at undersøge dit marked, inden du hopper ind.

Nogle af disse ressourcer omfatter: Online forskning til dit marked Brug af tjenester fra en konsulent eller advokat

De 5 nøgler til succes i brygning

1. Sådan opretter du en enestående bryggeriturpakke til ethvert arrangement

En måde at oprette en unik bryggeriturpakke til enhver begivenhed på er at holde en indledende tale, som vi vil gøre.

Indledningen skal lade publikum vide, at der kommer til at være en præsentation om, hvordan man opretter sin egen bryggerirund. Det skal også angive, hvilken slags publikum du leder efter og deres interesser i særdeleshed.

Introduktion:

En måde at oprette en unik bryggerirundvisning til dit arrangement er med en indledningstale, som vi vil diskutere i dag.

Denne proces kan hjælpe dig med at undgå stresset ved at skabe noget, som ingen vil have, og det sparer dig også tid.

2. Kom med et arrangementskoncept, der inkluderer bryggeriets brandhistorie og målgruppe (dvs. sportsbegivenhed, koncert).

Nogle af de mest populære og succesrige sportsbegivenheder omfatter OL, VM og World Series. Dette skyldes, at disse begivenheder bakkes op af store globale mærker.

For at få succes skal et bryggeri oprette et unikt begrebskoncept, der omfatter deres brandhistorik og målgruppe.

3. Fokuser på begivenhedsspecifikke fordele, som gæsterne kan få fra deres køb (dvs. gratis øl, merchandise).

Mange eventplanlæggere drager fordel af de fordele, som deres gæster kan få ved at købe en billet til deres arrangementer. Disse fordele omfatter gratis øl, eksklusive varer og VIP -behandling.

Nogle eventplanlæggere er tilbageholdende med at sælge billetter, fordi de ikke er helt sikre på, hvilken form for ROI dette vil have for dem. Andre ser det som en måde at sikre deres gæsters loyalitet ved at lokke dem med visse fordele.

4. Udvikle interaktive rejseplaner for gæster, herunder aktiviteter og arrangementer, de kan deltage i løbet af turen.

Gæster bliver mere og mere bevidste om, hvad de kan opleve, mens de besøger en destination. Ved brug af interaktive rejseplaner kan de få en bedre fornemmelse af, hvad området har at tilbyde.

Det første trin i udviklingen af en interaktiv rejseplan er ved at identificere alle de aktiviteter, begivenheder og attraktioner, som en person ville nyde under sit ophold. Når dette er gjort, er det tid til at planlægge, hvor disse aktiviteter vil blive afholdt og hvornår.

Ved brug af AI -assistenter som Alexa eller Google Home bliver denne proces lettere med mindre plads til fejl.

5. Inkluder øvelsesplaner for forskellige typer begivenheder.

Når det kommer til træningsplaner, er der forskellige muligheder, du kan overveje. Dette inkluderer muligheden for at følge et på forhånd foreskrevet program eller komme med din egen plan.

Der er nogle mennesker, der har svært ved at starte en fitnessplan og holde sig til den. Med disse træningsprogrammer får du lettere ved at holde fast i din fitnessplan uden at føle dig overvældet. Du vil også kunne se fremskridt hurtigere og lettere spore dine fitnessmål.

You may also like